8 juli, 2021
Connecta med oss

Kajabi släpper ny produkttyp: Nyhetsbrev

Snart kan du marknadsföra, ta betalt för och distribuera dina nyhetsbrev där du tar betalt för ditt innehåll. Om du har Kajabi redan vet du att du redan kan skapa och skicka nyhetsbrev via plattformen men hittills har det inte gått att ta betalt för denna tjänst. Nu släpps snart den möjligheten.

En hel del av de tjänsteföretagare vi pratar med tycker att det tar lite tid att komma i mål med att kunna erbjuda sina kunder en onlinekurs även om det blir enklare med en struktur och ett arbetssätt som vi utbildar dig som är medlem i vårt utbildning & support "Boosta din Business med Kajabi".

Nu kan du snart börja med att erbjuda värde till dina kunder genom att göra en kurs via ett nyhetsbrev som du skickar varje vecka under en period som de betalar för eller om du bevakar ett område och kan delge kunskap och insikter regelbundet kan du ta fram nyhetsbrev för det.

Den intäktsströmmen kan ofta komma igång snabbare då du "bara" behöver skriva och ev. ta fram bilder till nyhetsbreven. Lite snabbare än att spela in filmer som ofta en onlinekurs består av.

Nyhetsbrev, som dina kunder betalar för, kanske är första tjänsteerbjudandet och ditt andra tjänsteerbjudande kanske är din onlinekurs och att köpa din rådgivning, konsultation eller coaching är kanske tredje steget på din tjänstetrappa. På det sättet kan det vara lättare att nå dina kunder där de befinner sig, med den budget de har för att lösa sitt problem och nivån på det förtroende de har för dig i samband med sin beställning.

Jag har själv i många år betalat för att prenumerera på kunskap som t.ex. från utbildaren Ingmar Carlssons nyhetsbrev - som han kallar marknadsbrev som bevakar och reflekterar kring olika aktiebörser. Ovärderlig information och kunskap för mig som inte har tid att bevaka börsen konstant.

Har du Kajabi redan kommer du att inom kort kunna se den nya produkttypen i plattformen under menyvalet Produkter. 

Kajabi expert
Kom igång med Kajabi och oss i 30 dagar utan kostnad

Här kan du läsa mer och sätta igång idag.

© Pixpro Stockholm AB 2003-2022. Alla rättigheter förbehålls.

We are not employees, agents or representatives of Kajabi, LLC. Kajabi does not in any way endorse our products or services. We are an independent Kajabi Partner and we receive referral payments from Kajabi in this role. All opinions expressed herein are our own and are not official statements of Kajabi or any party affiliated with Kajabi.